Home Donaties Collega-sites Contact

Oproep plaatsen

Is uw trouwe viervoeter vermist? Hier kunt u een oproep plaatsen!

Gegevens huisdier:
Diersoort: *
Naam: *
Foto dier:
(JPG bestand)
Ras: *
Kleur: *
Geslacht: * M V
Leeftijd:
Chip: * Ja Nee
Bijzondere kenmerken / extra informatie:
Gegevens eigenaar:
Naam: *
Straat + Huisnummer: *
Postcode + Woonplaats: *
Telefoon:
Telefonisch bereikbaar tussen:
.u en .u
E-mailadres: *
Gegevens vermissing
Datum vermist: *
Provincie vermist: *
Gemeente vermist: *
Steun poesweg.nl/hondweg.nl!
Het plaatsen van een oproep op onze site is kostenloos. U begrijpt natuurlijk wel dat het maken, onderhouden en screenen van deze site ons tijd en geld kost. Wilt u ons sponsoren, dan kunt u een donatie doen (opent in een nieuw venster). De opbrengsten hiervan worden gebruikt om de kosten van de site te betalen, zoals webhosting, onderhoud en screening van de oproepen.
Versturen gegevens
Het versturen van de gegevens kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van de foto. Wanneer u het formulier volledig ingevuld heeft, klik dan op "Oproep plaatsen".

DISCLAIMER
poesweg.nl/hondweg.nl biedt u de mogelijkheid om kosteloos een oproep te plaatsen. poesweg.nl/hondweg.nl is niet aansprakelijk voor enige schade en/of voor de inhoud van de geplaatste oproepen op deze site. Aangeleverde oproepen worden 1 keer per werkdag globaal gescreend op evidente onjuistheden en mogelijk misbruik van deze site. Na screening wordt uw oproep zo snel mogelijk op onze site geplaatst. Wij behouden ons het recht voor om oproepen te weigeren en/of te verwijderen, m.n. in het geval van evidente onjuistheden of mogelijk misbruik. Vindt u een oproep die niet door de beugel kan? Meld het ons!