Home Donaties Collega-sites Contact

Steun poesweg.nl/hondweg.nl!
Het plaatsen van een oproep op onze site is kosteloos. U begrijpt natuurlijk wel dat het maken, onderhouden en screenen van deze site ons tijd en geld kost. Wanneer u van onze site gebruik maakt, stellen wij het erg op prijs als u een donatie wil doen om deze site draaiend te kunnen houden.

Via overschrijving / storting
U kunt een donatie aan ons te doen via overschrijving. U kunt elk gewenst bedrag overmaken op onze bankrekening:
NL70 ABNA 0520 9962 91 t.n.v. www.poesweg.nl te Duiven

De kosten van deze site lopen exponentieel op. Hoe meer de site gebruikt wordt, hoe hoger onze kosten zijn. Elke oproep wordt gescreend door ons. Elke opgevraagde pagina kost ons dataverkeer, wat wij moeten betalen aan ons hostingbedrijf. Wij willen deze site graag kosteloos houden, om zodoende iedereen de mogelijkheid te kunnen bieden zijn of haar geliefde huisdier terug te vinden. Indien deze site u geholpen heeft uw huisdier terug te vinden, stellen wij het zeer op prijs als u een kleine bijdrage levert, zodat wij ook in de toekomst andere mensen die hun huisdier kwijt zijn kunnen helpen.

Donateurs
Poesweg.nl wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende donateurs:
M. Gerritsen, W.M. Schreuder, A.S. Haverschmidt, M. Hendriks, W. van Wessel, M. Sloot, A. Tinneveld, E. Freriks, A. Geerdink, W. Evers, J. Baltus, H. Lankhorst, A.C. van der Zanden, P.C.C. van Kuyck, J.A.M. Valentijn, R. Westerik, L.M. Gallet, H. Godri, M. Bazuin, N. Eshuis, C. Brumsen, F. Ratelband en N.C. de Haas

Hartelijk dank voor uw donatie!

DISCLAIMER
poesweg.nl/hondweg.nl biedt u de mogelijkheid om kosteloos een oproep te plaatsen. poesweg.nl/hondweg.nl is niet aansprakelijk voor enige schade en/of voor de inhoud van de geplaatste oproepen op deze site. Aangeleverde oproepen worden 1 keer per werkdag globaal gescreend op evidente onjuistheden en mogelijk misbruik van deze site. Na screening wordt uw oproep zo snel mogelijk op onze site geplaatst. Wij behouden ons het recht voor om oproepen te weigeren en/of te verwijderen, m.n. in het geval van evidente onjuistheden of mogelijk misbruik. Vindt u een oproep die niet door de beugel kan? Meld het ons!