Home Donaties Collega-sites Contact

Advertentie plaatsen

Heeft uw huisdier net jongen gekregen, maar is uw flat niet groot genoeg?
Is uw zoon allergisch voor uw kat?
Hier kunt u op zoek naar een nieuwe baas voor uw huisdier!

Gegevens huisdier:
Diersoort: *
Foto dier:
Ras: *
Kleur: *
Leeftijd:
Geslacht: M V
Bijzondere kenmerken / extra informatie:
Gegevens eigenaar:
Naam: *
Straat + Huisnummer: *
Postcode + Woonplaats: *
Telefoon:
Telefonisch bereikbaar tussen:
.u en .u
E-mailadres: *
Betaal advertentie
Het plaatsen van een oproep op onze site is kostenloos. U begrijpt natuurlijk wel dat het maken, onderhouden en screenen van deze site ons tijd en geld kost. Wilt u ons sponsoren, dan kunt u een donatie doen (opent in een nieuw venster). De opbrengsten hiervan worden gebruikt om de kosten van de site te betalen, zoals webhosting, onderhoud en screening van de oproepen.
Versturen gegevens
Het versturen van de gegevens kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van de foto. Wanneer u het formulier volledig ingevuld heeft, klik dan op "Advertentie plaatsen".

DISCLAIMER
poesweg.nl/hondweg.nl biedt u de mogelijkheid om kosteloos een oproep te plaatsen. poesweg.nl/hondweg.nl is niet aansprakelijk voor enige schade en/of voor de inhoud van de geplaatste oproepen op deze site. Aangeleverde oproepen worden 1 keer per werkdag globaal gescreend op evidente onjuistheden en mogelijk misbruik van deze site. Na screening wordt uw oproep zo snel mogelijk op onze site geplaatst. Wij behouden ons het recht voor om oproepen te weigeren en/of te verwijderen, m.n. in het geval van evidente onjuistheden of mogelijk misbruik. Vindt u een oproep die niet door de beugel kan? Meld het ons!